Conferentie: The Quest for Controlled Freedom, 11 oktober, Den Haag

Beste VSR-leden,

 

‘Discretionaire ruimte’ is een betwist begrip. Binnenkort komt bij Palgrave een boek uit waarin, onder redactie van Tony Evans en Peter Hupe, dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken wordt belicht. De titel van het boek luidt: Discretion and the Quest for Controlled Freedom.

 

Deze publicatie leek ons een goede aanleiding om over discretion, als de omgang met handelingsruimte tussen volledige vrijheid en totale controle, een conferentie te organiseren. De conferentie zal worden gehouden op vrijdag 11 oktober 2019 en vindt plaats in de plenaire vergaderzaal van de Eerste Kamer, Binnenhof 22 te Den Haag.

 

De conferentie is bedoeld voor geïnteresseerden werkzaam in de praktijk en studie van recht en openbaar bestuur. In de bijlage tref je het programma aan. Marianne Breijer is de Event Manager (breijer@law.eur.nl) van de conferentie. De toegang is vrij, maar registratie is vereist; zie de weblink: https://www.eur.nl/esl/evenementen/quest-controlled-freedom-2019-10-11

 

Ook namens Peter Hupe, mede-organisator van de conferentie, en Tony Evans, mede-redacteur van het boek, nodig ik je graag uit om aan deze conferentie deel te nemen.

 

Met hartelijke groeten

Peter Mascini

Uitnodiging controlled freedom